Nydelsesdrikke og korrekte tilberedningsmetoder

KAFFE THE OG CACAO

Kaffefremstilling:

1. Vandet skal være frosset til is. 

2. Derved kan el-kedel ikke benyttes. Rekvirering af almindelig kedel nødvendig. Stilles i fryseren.

3. Den frosne væske sættes direkte på komfuret. På højeste blus. Vandet SKAL koge kraftigt, og må ikke nedkøles igen (dårlig smag)

4. Den rigtige mængde synes at være 10 kaffesteer altid.

5. Kaffen ser ud til at skulle være sødet på forhånd altid. Den rigtige mængde er derfor 8 skeer almindeligt sukker. (Sødetabletter frarådes, da kaffen bliver af ringere karakter. Sukker i kaffe påvirker ikke blodsukkeret, så derfor er drikken efter min mening diabetesrigtig.)

6. Vandet hældes pludsligt på i en hurtig bevægelse. Når al vandet er hældt på løber kaffen ned. Skal være løbet helt ned i blåkanden.

7. Termokande frarådes, da den gør kaffen dårlig. Anvend efter min mening hellere en gammeldags madam blå. Det er en god ide at anskaffe en tofases( med almindeligt stik) kogeplade, der kan holde kaffen varm, ved at den står hele dagen, fra kaffen er brygget, til man går i seng om aftenen. Somme tider kan man godt nyde kaffe på sengekanten uden at spolere sin nattesøvn.

8. Temperaturen angives på kogepladen. Det bør være den laveste instilling på pladen.

9. Kaffen bør eftersødes med to strøgne skeer sukker.

 10. Der bør altid være kaffefløde i, altså 10% piskefløde og resten letmælk.

11. kaffen bliver stærkere hen over dagen, og kan nydes om aftene i en lille kop med samme mængde sukker og dobbelt så meget kaffefløde. (feder ikke)

 

PATAI KAFFE:

Hæld bønner op i kaffetragten, som altid når du laver kaffe. Tilsæt 1-4ml finsprit 70%. Hæld kogende vand over. Lad drikken stå ti minutter med tilskruet låg før kaffen nydes. Denne kaffe virker behageligt beroligende i stedet for opkvikkende.

 

Ézpanáz Théáz d´Ezpanól

1. Hábáz the yetá métte, óz háblaz cuizin.

2. Dóz ezpóz dé ecolá zpezializ hedro donicá

3. Háblaz couzáne, d´cofféz zé tóz, dóz.

4. Chévezáz ézpa zá d´ozá, él zetáz modózaz..

5. cuza zo cocáz, d´ézo

6. evoz moza va eztoz caffuzaté, dóz?

7. Edóz minuttaz avzóz thézóz. Zucra

8. Zetáz oz láztez theamozáte eztóz

9. Ezto cállaz, zé ná e´ frio, milkaz thé (por ezta) atáz tina sozhévetaz théaz. Habláz nó ezta zucráza.

 Caaféa mottá d´Italiano

1. Mode si tutto qui aqua si motto bianco melledone, si ena codoso electrico, pas sanis. Ella tutto motte pa is bianca modóle si quotta modo caffea bianco. Sempre 10 luttas.

2. Cocca si vále modo, p a´si´bianco qui tutto commole si

3. Putta si bono cucassino sissa minute

5. Apresso vidale temperamente lessico, si sempre relaxo.

6. Alla milco tutto finale

7. Parasinop vitale siqua motto par siqua alla. L á zá esta modale si sempre bianco.

 

Xioux xianix xzian

Zoux xinaon xi xioun xiou xioix ziangx zuix xhiounx xhiaux hux xi xiaaooux xioux zi zanx xiox xiu xiaux xiaz zax xiaouh xiox xiou xiaugh xiuixhx xia xihux xi xzhuioixh xhi xhu xhuoiung xhiaunog giox xghiou xhioux xhi xhionx xihiang gxhiouz ztu xhiux szjiau zu xhia xxi zhu zha xiouxs kxziagz zugx xhi xhou xzjxhiam hu xix ham xhu zgjiax xgziox hux xgiags xgiox zaugz

 

Nyeste kommentarer

17.12 | 09:22

Jeg vil køb alcemilla vulgaris til slank